Kom je bij ons werken?

Ben jij die ervaren en gedreven persoon die ons enthousiaste team wil komen versterken om samen de vele verschillende uitdagende projecten aan te pakken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team AG NOVA bestaat uit 25 personen die momenteel veel vanuit huis werken maar zodra het weer kan vanuit ons atelier in de Henricus kerk, nabij het centrum van Amersfoort. Wij zijn een team met  passie voor het vak en dat graag de samenwerking aangaat.  Een gebouw maak je immers nooit alleen. Wij werken in een informele sfeer en er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Door de groei van het aantal opdrachten zijn we op zoek naar versterking van en aanvulling op ons team.

Projectleider en planner

De functie

Als projectleider ben je vanaf de eerste schetsen betrokken bij het ontwerp van een project. Samen met de architect zorg je ervoor dat er een goed en gedegen ontwerp tot stand komt. Naast bouwtechnische kennis zijn managementvaardigheden van groot belang om ervoor te zorgen dat het ontwerp ook binnen de gestelde kaders, planning en financiën wordt gerealiseerd. Per project stellen wij het best passende team samen dat bestaat uit een projectarchitect, ontwerpers, BIM-modelleur(s) en een projectleider.

Als planner ben je samen met de bureaumanager verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de algehele bureauplanning. Dit betekent dat je op regelmatige basis overleggen initieert met de projectarchitecten en projectleiders en zo een actueel overzicht hebt op de planning. De kracht van ons bureau is dat wij goed in staat zijn projecten binnen de gegeven planning te realiseren maar ook snel op plotselinge vragen kunnen inspelen. Verreweg het grootste deel van de werkzaamheden laten zich vaak goed inplannen maar last-minute acties en selecties vragen vaak om flexibiliteit in de planning die alleen mogelijk is met een accurate bureauplanning.

Wat neem je mee?

Je neemt circa 5 jaar relevante ervaring mee als projectleider en je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en inlevingsvermogen. Je kunt goed samenwerken zowel intern als extern. Leiderschap, organisatievermogen, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid zijn geen verrassende competenties voor jou.

Wat bieden we?

Een marktconform salaris, een 40-urige werkweek, een prachtige werkplek (zodra het weer kan) in ons atelier, thuiswerk mogelijkheden en je treedt toe tot de AG NOVA familie in de vorm van een fijn stel hardwerkende collega’s met een flinke dosis humor!

Heb jij zin om ons team te komen versterken en ben je benieuwd wat wij je verder zoal te bieden hebben? Dan maken we graag een afspraak met je! Stuur daarvoor een motivatiemail met je CV naar joris.te.witt@agnova.eu en je hoort spoedig van ons!

Modelleur met BIM-ervaring

Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een BIM modelleur die met ons aan een grote hoeveelheid uitdagende projecten kan werken. Onze plannen werken we uit in 3D-modellen met ArchiCAD.

Wij vragen van jou gedrevenheid en kennis van bouwtechniek en regelgeving. Je hebt passie voor de techniek achter een gebouw en wil een gaaf ontwerp maakbaar maken en hebt een MBO of HBO Bouwkunde opleiding afgerond.

Lijkt het je leuk om het team te komen versterken, neem dan zeker contact met ons op!!!
Je kunt je sollicitatie versturen naar joris.te.witt@agnova.eu

Stage lopen of BEP’en bij ons

Ben je op zoek naar een stageplek en ben je bezig met een HBO of WO opleiding Bouwkunde of Architectuur? Of wil  jij ons team versterken en intussen je Beroepservaringperiode (BEP) doorlopen?

Stuur je portfolio en een motivatie naar joris.te.witt@agnova.eu

volgens de DNR
Privacy
Cookies
Disclaimer