Een team van projectmanagers en consultants van Lomme & van Stiphout Management Consulting staken hun armen uit de mouwen en gingen aan de slag in buurtspeeltuin ´Amelie´ aan de Paulus Borstraat in Amersfoort. Van te voren waren alle voorbereidingen getroffen. Harken, snoeischaren, bosmaaiers, schoppen, verf, kwasten en schuurmachines stonden klaar voor de klus. Na een heerlijk kopje koffie, die aangeboden werd door ag Nova Architecten, gingen de heren in de speeltuin aan de slag. Er ontstond al gelijk een duidelijke taakverdeling. Een deel van de groep ontfermde zich over het schuur- en schilderwerk. Het andere deel van de groep stortte zich op het groen.
Er hing een goede sfeer en ondertussen werd er hard gewerkt. Het weer liet het af en toe wel even afweten, maar ondanks de regen ging het team enthousiast door.
Het resultaat mag er wezen! Het speelhuisje is nu een echte eyecatcher geworden, er zijn twee volle wagens met groen afgevoerd, de bankjes zijn weer helemaal schoon, kuilen zijn gevuld, enz. De buurtbewoners zijn er super blij mee. Morgen kunnen de kinderen weer fijn in de speeltuin spelen!
Het team van Lomme & van Stiphout Management Consulting, enorm bedankt voor jullie maatschappelijke bijdrage! Ook ag Nova Architecten hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van jullie (super coole) ruimte, de extra handen en de heerlijke koffie. Matchpoint, ook jullie hartelijk bedankt voor het optreden als intermediair.