Samenwerking met Fijn Wonen

Vanaf nu is het officieel! Samen met Fijn wonen gaan wij werken aan de oplossing voor het woningtekort. Als één van de huisarchitecten van Fijn werken wij aan verschillende woningbouw projecten door heel het land. Bekijk hier het woonconcept van Fijn.

“Wonen gaat verder dan een woning: het gaat over het leven van mensen. We willen allemaal een huis waarin we ons thuis voelen, waarbij genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen en waar wij – en de generaties na ons – nog jarenlang plezier van hebben. Een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen. In de huidige woningmarkt is zo’n plek niet voor iedereen beschikbaar. Daar willen wij als Fijn Wonen iets aan doen. Daarom is onze werkwijze anders dan je tot nu toe van de bouw gewend was.

Het huidige woningtekort vraagt om een nieuwe manier van bouwen. Daarom maken wij woningen en appartementen die betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig én snel te realiseren zijn. Niet normaal. Met onze modulaire componenten in verschillende architectuurstijlen realiseren we gevarieerde woonwijken voor jong en oud

waarin mensen met veel plezier kunnen leven. Door het slimme productieproces en de onderhoudsvriendelijke materialen garanderen we de prestaties van onze woningen en zijn de energiekosten voor de bewoner lager. Omdat de woningen remontabel zijn, kunnen ze op een andere plek een tweede leven krijgen en zijn ze in hoge mate circulair.

En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Ook na aflevering van de woningen blijven we betrokken en helpen we bewoners hun leven zo energiezuinig en fijn mogelijk in te richten.”- Fijn Wonen