Samenwerken

Een gebouw maak je nooit alleen.

Het proces van bouwen vraagt om constructieve samenwerking en heldere communicatie met alle betrokkenen in het bouwproces: kleurrijke gebruikers, opdrachtgevers, bouwers en beleidsmakers. Daarom bestaat AG NOVA uit echte teamspelers, voor ons is het proces net zo belangrijk als het eindresultaat.

Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld. Hebben we de expertise niet direct in huis, dan hebben wij een kring van professionals rondom, waar we regelmatig in teamverband mee samenwerken. Landschapsarchitecten, stedenbouwers, tekstschrijvers, kunstenaars, fotografen.

Werkwijze

Het team van AG NOVA bestaat uit conceptgenerators, ontwerpende architecten, bouwkundigen, BIM-modelleurs en jonge creatievelingen. Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld. Wat begint met een goed idee, een toevallige ontmoeting of een inspirerend voorbeeld, resulteert in een plan van aanpak, een strategie en een creatief, geoptimaliseerd ontwerp-concept.

Wij zijn gespecialiseerd in zorg, wonen, transformatie, herbestemmen en verduurzamen.

AG NOVA Architecten Amersfoort werkt plannen uit in 3D-modellen met ArchiCAD. De kans op fouten is door de driedimensionale koppeling kleiner dan bij een tweedimensionale tekenmethodiek. Als hierom gevraagd wordt kan AG NOVA Architecten vanuit de ArchiCAD-opzet BIM-modellen genereren. Hiermee wordt de uitwisseling van gegevens met andere adviseurs vereenvoudigd omdat alle relevante informatie wordt toegevoegd aan het model.

Onze teamspelers

Sharon Balk – Bureaucoördinator
Huib Ribbens – Architect
Jos van Daatselaar – Bouwkundig tekenaar
Derk-Jan Huisman – Architect/Directeur
Linda Martens – BIM specialist – modelleur

Solliciteren?

Wil je ons enthousiaste team komen versterken? Sollicitaties zijn altijd welkom, je kunt je motivatie sturen naar peter.wijnolts@agnova.eu.

Juliana Kleba Rizental – Modelleur
Kaj Nieuwenkamp – BIM Specialist – modelleur
Maikel Scholten – Architect
Hiddo de Boer – Architect
Paul Versteeg – Architect
Jennifer Maier – Architect
Roald van den Bedem – Architect/Partner

Lekker BEP’en?

Bij AG nova zijn we erg gefocust op (zelf)ontwikkeling en vernieuwing. We willen starters op de arbeidsmarkt een kans geven om zichzelf op de kaart te zetten. Wil jij ons team versterken en intussen je Beroepservaringperiode (BEP) doorlopen?  Stuur dan je solicitatie en portfolio naar peter.wijnolts@agnova.eu

Peter Wijnolts – Bureaumanager/Partner
Kotryna Knegt – Architect
Ralph van Etten – Architect
Pieter van Lagen – Modelleur
Hugo Jantzen – Bouwkundig tekenaar
Yoran van Dalen – Architect
Nikita van Emous – Stagiaire
Gert van Eijden – Projectleider
Stefan Busschbach – Modelleur
Jeroen Osendarp – Architect/Directeur
Michelle Thomas – Stagiaire
Joris te Witt – Architect/Partner

Stage lopen

Ben je op zoek naar een stageplek en ben je bezig met een HBO of WO opleiding Bouwkunde of Architectuur? Stuur je portfolio en een motivatie naar peter.wijnolts@agnova.eu

Stefan van den Eshof – Assistent Ontwerper
Wim Vonk – Bouwkundig Tekenaar