Samenwerken

Een gebouw dat zit als gegoten maak je nooit alleen. Het proces van bouwen vraagt om constructieve samenwerking en heldere communicatie met alle betrokkenen in het bouwproces: kleurrijke gebruikers, opdrachtgevers, bouwers en beleidsmakers. Daarom bestaat AG NOVA uit echte teamspelers.

Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld. Hebben we de expertise niet direct in huis, dan hebben wij een kring van professionals rondom, waar we regelmatig in teamverband mee samenwerken. Landschapsarchitecten, stedenbouwers, tekstschrijvers, kunstenaars, fotografen.

Werkwijze

Het KernTeam van AG NOVA Architecten bestaat uit conceptgenerators, ontwerpende architecten, bouwkundigen, BIM-modelleurs en jonge creatievelingen. Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld. Dat gebeurt door de juiste leden aan het KernTeam toe te voegen. Wat begint met een goed idee, een toevallige ontmoeting of een inspirerend voorbeeld resulteert op deze manier in een plan van aanpak, een strategie en een creatief, geoptimaliseerd ontwerpconcept.

AG NOVA Architecten werkt plannen uit in 3D-modellen met ArchiCAD. De kans op fouten is door de driedimensionale koppeling kleiner dan bij een tweedimensionale tekenmethodiek. Als hierom gevraagd wordt kan AG NOVA Architecten vanuit de ArchiCAD-opzet BIM-modellen genereren. Hiermee wordt de uitwisseling van gegevens met andere adviseurs vereenvoudigd omdat alle relevante informatie wordt toegevoegd aan het model.

Onze teamspelers

Sharon Balk – Superwoman
Huib Ribbens – Architect
Jos van Daatselaar – Bouwkundig tekenaar
Derk-Jan Huisman – Architect directeur
Linda Martens – BIM specialist

Solliciteren?

Wil je ons enthousiaste team komen versterken? Sollicitaties zijn altijd welkom, je kunt je motivatie sturen naar peter.wijnolts@agnova.eu.

Puk Cobussen – Interieur ontwerper
Juliana Kleba – Bouwkundig tekenaar
Kaj Nieuwenkamp – BIM Specialist
Maikel Scholten – Architect
Hiddo de Boer – Architect
Jennifer Maier – Architect
Paul Versteeg – Architect
Roald van den Bedem – Architect partner

Lekker BEP’en?

Bij AG nova zijn we erg gefocust op (zelf)ontwikkeling en vernieuwing. We willen starters op de arbeidsmarkt een kans geven om zichzelf op de kaart te zetten. Wil jij ons team versterken en intussen je Beroepservaringperiode (BEP) doorlopen?  Stuur dan je solicitatie en portfolio naar peter.wijnolts@agnova.eu

Peter Wijnolts – Bureaumanager partner
Kotryna Knegt – Architect
Ralph van Etten – Architect
Gert van Eijden – Projectleider
Stefan Busschbach – Bouwkundig tekenaar
Jeroen Osendarp – Architect directeur
Kaylee Groot – Stagiair
Lisa Stauffer – Stagiair
Joris te Witt – Architect partner

Stage lopen

Ben je op zoek naar een stageplek en ben je bezig met een HBO of WO opleiding Bouwkunde of Architectuur? Stuur je portfolio en een motivatie naar peter.wijnolts@agnova.eu

Wim Vonk – Stagiair
Stefan van den Eshof – Assistent Ontwerper
Pieter van Lagen – Bouwkundig Tekenaar