Architect in Amersfoort

Architect in Amersfoort nodig? AG NOVA Architecten is gevestigd in Amersfoort en we werken zowel regionaal als landelijk. We vinden het extra speciaal om opdrachten regionaal uit te voeren en om een steentje bij te dragen aan het nog mooier maken van onze stad Amersfoort en omringende gemeenten.

Wilt u zien welke projecten we regionaal uitgevoerd hebben, klik dan op de interactieve kaart. Misschien vindt u wel een selectie bij u in de buurt!

Werkwijze
Het team van AG NOVA bestaat uit conceptgenerators, ontwerpende architecten, bouwkundigen, BIM-modelleurs en jonge creatievelingen. Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld. Wat begint met een goed idee, een toevallige ontmoeting of een inspirerend voorbeeld, resulteert in een plan van aanpak, een strategie en een creatief, geoptimaliseerd ontwerp-concept.

Wij zijn gespecialiseerd in zorg, wonen, transformatie, herbestemmen en verduurzamen. AG NOVA Architecten werkt plannen uit in 3D-modellen met ArchiCAD. De kans op fouten is door de driedimensionale koppeling kleiner dan bij een tweedimensionale tekenmethodiek. Als hierom gevraagd wordt kan AG NOVA Architecten vanuit de ArchiCAD-opzet BIM-modellen genereren. Hiermee wordt de uitwisseling van gegevens met andere adviseurs vereenvoudigd omdat alle relevante informatie wordt toegevoegd aan het model.

Wilt u met ons kennismaken? Klik hier, wij nemen graag contact met u op!